Skip to main content
millboard norway logo

Hvorfor Millboard

Varig skjønnhet, fra en familiebedrift forpliktet til britisk håndverk og visuell distinksjon

Millboard kombinert den naturlige skjønnheten av ekte tre med den høye ytelsen til polyuretan, et materiale som er anerkjent for sin styrke. Polyuretan brukes i mange bransjer der det kreves holdbarhet og styrke, noe som eliminerer uunngåelig råtne, vridning og forringelse som av naturlig tre. Millboard har et funksjonelt og veldig attraktivt terrassegulv i årene som kommer.

""Millboard terrassebord ga en ideell overflate for det kundene krevde. Det ser flott ut og det trenger lite eller ingen vedlikehold for å holde seg slik.""

Prosjektkoordinator, Decking on Steel

Tøff

Det unike Lastane-belegget motstår riper og flekker og er designet for å tåle krevende utemiljøer

Varig

Den råflotte Lastane-overflaten er håndfarget med pigmenter designet for å motstå falming og solskader

Tryggere

Millboard er trefritt og ikke porøst, noe som betyr høy motstandsdyktighet mot algevekst og gode antiskliegenskaper.

Lettere

Vår unike. lukket "mobil" intern struktur reduserer vekten samtidig som den opprettholder styrken.

Sterkere

Den strukturelle kjernen er en blanding av naturlige mineraler bundet i en polymerharpiks med lang fiberarmering for ekstra styrke.

Holdbar

Millboard terrassebord er solid, ikke hul. Dette gjør at den verken vrir, råtner eller får problemer med insekter og skadedyr som ekte tømmer ville gjort.

Moulded real oak icon dark

Støpt fra ekte eik

Highly slip resistant icon dark

Sklisikker

Splinter free icon dark

Flise-fri

Split icon dark

Råte & splittresistent

Lost head fixing icon dark

Usynlige skruer

Low main icon dark

Lite vedlikehold

Laget til perfeksjon

Fra den første leggingen av den unike Lastane-overflaten, helt gjennom påføringen av fiberforsterket harpiks-mineralfyllstoff, fokuserer vi på å oppnå den fineste kvaliteten på finishen. Vår respekt for nøyaktighet gjennomsyrer hver kvadratmillimeter, og det er derfor mange av prosessene våre utføres manuelt. For eksempel er hvert bord håndfarget av håndverkere for å etablere autentisk trefinish.

Crafting process

Nøye testet

Hver lengde av Millboard er resultatet av en lang prosess med håndverk og oppmerksomhet på detaljer. Fra den første påføringen av den unike Lastane-overflaten, helt gjennom påføringen av fiberarmerte harpiks-mineralfyllstoffer, fokuserer vi på å oppnå den fineste kvaliteten på finishen. Vår respekt for nøyaktighet gjennomsyrer hver kvadratmillimeter, og det er derfor mange av prosessene våre utføres manuelt. For eksempel er hvert bord håndfarget av håndverkere for å etablere autentisk trefinish. Vi har stor respekt for en kunstners dyktige blikk og er derfor forpliktet til håndfargesystemet. De resulterende virkelige nyanser taler for seg selv.

Millboard being tested
Back to top