Skip to main content
millboard norway logo
Boligprosjekter

Burnham-On-Sea

Somerset

Forventninger Terrasseareal som en del av et moderne havdesign
Prosjektplassering Somerset
Designer GreenBird Gardening

"GreenBird Gardening Ltd", med base i Portishead, North Somerset, fikk i oppdrag å utforme en helt fersk utendørs ordning for denne eiendommen ved sjøen. I tillegg til planleggingen, inkluderte GreenBirds foreslåtte harde landskapsfunksjoner en omfattende uteplass der eierne kunne slappe av og nyte utendørs servering. Den nye hagen skaper en fantastisk avslappet følelse, og takket være subtil belysning er den like hyggelig etter mørket som på dagtid.

Som en godkjent installatør av Millboard visste GreenBird Gardening at Millboard's Weathered Oak i Driftwood ville være den ideelle supplementet til resten av designet, med sin karakteristiske struktur som gir øyeblikkelig inntrykk av alder.

Terrassens suverene utseende blir matchet med ytelsen. I motsetning til tre vil Millboard-terrassebord ikke råtne, vri eller sprekke, og det trenger ikke noe spesielt vedlikehold. Mat og drikke kan bare tørkes bort uten å etterlate flekker. Weathered Oaks utmerkede sklisikkerhet betyr også at terrassen kan nytes trygt selv etter regn.

Sluttresultatet er fantastisk, både overgår våre forventninger og demper bekymringene vi hadde om å holde det bra.

Huseier
Back to top