Skip to main content
millboard norway logo
Kommersielle Prosjekter

Channel 4 Studios

London

Forventninger Bytt ut eksisterende, slitte terrassedekke
Prosjektplassering London
Designer GTA Interiors / Well Done Construction

"Well Done Construction" kontaktet Millboard angående et prosjekt ved Channel 4s hovedkvarter. "Well Done Construction" hadde fått beskjed om å renovere en eksisterende terrasse som personalet kan bruke som et pause område. Terrassen tilbød et attraktivt utendørs alternativ, men terrassen hadde blitt flekkete og dårlig med tiden, og hadde utviklet algvekst som gjorde det glatt og farlig da det ble vått.

Et spesiell trekk "Well Done" ønsket å levere var å legge terrassebordet radielt ut fra bygningen for å fylle terrassens kvart sirkelform. Dette ble oppnådd ved å sage hvert femte brett ned, fra 165 mm ved ytterkanten av kvart sirkelen til 125 mm ved enden som støtter mot den ytre glassveggen i Channel 4s bygning, for å skape en behagelig buet effekt.

Millboards prosjektteam hadde tett kontakt med "Well Done Construction" fra begynnelsen, og ga detaljerte spesifikasjonsdata for å støtte deres fargevalg til Channel 4. Den nye terrassen har løftet uteplassen fra å være en ganske "shabby", ubenyttet plass til et uteområde som har blitt veldig stilig.

Du ville aldri vite at det ikke var ekte tre. Det er nå et sted der ansatte kan nyte uten frykt for å skli.

Amy Gower, Workspace Project Manager
Back to top