Skip to main content
millboard norway logo
Kommersielle Prosjekter

Royal Botanic Gardens

Kew

Forventninger Gangstier og møbler for den nye 2,5 hektar store hagen for barna
Prosjektplassering Kew, Richmond, London
Designer Suzie Jewell / Ground Control

"Kew Gardens" ble etablert i 1759 og huser nå den største og mest varierte botaniske og mykologiske samlingen i verden. Barnas hage åpnet i 2018 og har forvandlet en tidligere ubenyttet del av hagene. Designet av landskapsarkitekt Suzie Jewell, en del av Kews interne designteam, er det det mest ambisiøse designprosjektet i Kews nyere historie.

Basert i naturlige omgivelser med en størrelse på 40 tennisbaner, resulterte prosjektet i fire interaktive hager med tema rundt elementene som planter trenger for å vokse: jord, luft, sol og vann. Jewell valgte å bruke Millboard terrassebord for å gi motstandsdyktighet til hagenes gangveier og lekeområder, samtidig som den opprettholder den naturlige skjønnheten. Denne attraksjonen ble spesielt opprettet for å oppmuntre barn til å 'komme nært og personlig' med naturen, så holdbarhet var nøkkelen til prosjektsuksess.

Etter å ha tidligere spesifisert Millboard-produkter på designprosjekter for skoler, visste jeg at jeg kunne stole på sortimentet for holdbarhet og sklisikkerhet, i tillegg til dets naturlige estetikk.

Suzie Jewell, Landscape Architect at Kew Gardens
Back to top