Skip to main content
millboard norway logo
DeckIngen tre

De fleste kompositt terrassebord kombinerer plast med trefibre. Men Millboard terrassebord er laget av trefritt polyuretan kombinert med mineralstein for å lage et unikt harpiks mineralbord som er tøft nok til å bruke i utemiljøer året rundt. Det er et av de mest stabile harpiks materialene og vil ikke fordreies eller råtne, samtidig som det er minimal bevegelse i bordene. Og fordi Millboard terrassebord ikke inneholder noe treverk, er det ingenting som kan påvirkes av fuktighet og insekter


Håndformet

Mange kompositt terrassebord er formet ved ekstrudering, hvor råvarene blandes og presses gjennom en åpning som bestemmer formen på sluttproduktet. Millboard-terrassebord er formet ut av ekte tømmer, deretter håndmalt av våre håndverkere, noe som resulterer i et langt mer autentisk tre-resultat.

Russ

Til tross for sin unike sammensetning, er Millboard-terrassebord enkelt å jobbe med og kan skjæres med standard treverktøy. Det er ikke nødvendig med noe forhånds boring for skruer, og Millboards unike Lastane ™ overflate skjuler våre spesielle Durafix®-skruer, noe som etterlater en ren overflate uten synlige fester.

Back to top