Skip to main content
millboard norway logo

Fullfør med fine avslutninger

Når du monterer Millboard terrassegulv, kan små detaljer løfte terrassen din til et annet nivå. Derfor tilbyr vi "edging" og "bullnose" som har samme oppmerksomhet på detaljer som resten av produktene våre. I motsetning til andre på markedet, fortsetter kantbordene våre med vakre trekstruktur for å opprettholde det autentiske treutseendet hele veien.

Den kommer i alle farger i Millboard-serien, slik at du kan bruke den til å matche ethvert terrassegulv. Velg mellom enten den rette "square edging" eller bullnose bordet (unike for Millboard) for å skape det utseendet du ønsker. Fleksibelt bullnose bord er også tilgjengelig for å tilpasse lett rundt buede avslutninger for en virkelig karakteristisk finish.

I tillegg til den visuelle appellen til terrasseavslutningene, er den designet for å motstå høye slitasjepunkter, så flott utseende kombineres med god ytelse (akkurat som alle Millboard-produkter!).

Ikke bare kantbord - dekkbord også

Der terrassen har flere nivåer eller trinn, beholder "fascia"samlingen vår samme oppmerksomhet på detaljer som muliggjør den perfekte matchen. I likhet med kantbordene vår, kommer dekkbordene våre i alle Millboard-farger og har samme vakre trestruktur.

Et nytt tilskudd: "Bullnose Board"

Dette 150 mm bordet har en "bullnose"-profil på den ene siden, noe som gir en stilren finish uten behov for et eget kantbord. Det åpner opp for et helt nytt utvalg av muligheter, fra belysning under leppen, til mestring av planter og sitteplasser. Og det gir god stabilitet og enkel installasjon på trinn og andre utsatte kanter.

Våre kant- og dekkbord alternativer gir en stilren finish. De er bare et annet "ansikt" av Millboard-terrassesystemet som løfter det over tømmerbord og komposittbord.

Finn ut mer om vårt utvalg av kantbord og dekkbord. Eller hvis du har spørsmål, vil vi gjerne hjelpe deg. Bare ring oss på 988 07 129.

Back to top