Skip to main content
millboard norway logo

The versatile and user-friendly subframe support system

DuoLift® bjelkelagsystemet var designet for å gjøre installasjonen betydelig enklere og for å sikre vellykkede resultater. DuoLift ™ kan justeres i høyden fra 15 mm, og gjør det enkelt å justere høyden.

Med DuoLift® kan du raskt sette opp et bæresystem som ikke råtner og sprekker. DuoLift®s utvalg av føtter og sokkler er til og med egnet for bruk i fuktige omgivelser.

Last ned full spesifikasjon

“En utmerket løsning. Den er stabil, teknisk avansert og overlegen på alle måter.”

Stephen McAllister, Snekker
an image of millboard components and materials
DuoLift bjelkeholder 15-60mm

DuoLift® Joist Cradle har et eksepsjonelt høydeområde på 45 mm, fra 15-60 mm, og muliggjør presis høydejustering med 5 mm markeringer på siden og hver kvart omdreining av justeringsringen som representerer en 1 mm stigning eller fall. Bjelkeholderen gjør det mulig for montøren å justere høyden mens bjelken er på plass. Låseklaffene gir en sikker finish når riktig høyde er bestemt.

an image of millboard components and materials
DuoLift selvjusterende skjøt 20mm

DuoLift® selvjusterende skjøt legger 20 mm til høyden på støttene, og gir enkel og effektiv utjevning av en underramme opp til 5 °, klar for montering av terrassebord. Egnet for å stå direkte på et solid underlag, eller for å gi en skjøt høyere støtte.

an image of millboard components and materials
DuoLift Riser 45mm

Riser-komponenten i DuoLift®-systemet øker høyden i trinn på 45 mm. Den er i stand til å sitte direkte på et solid underlag under bjelkeholderen.

an image of millboard components and materials
DuoLift Joist Foot 45mm

"DuoLift®-foot" gir et veldig stabilt underlag for mer forhøyede underrammer, hever høyden med 45 mm og sprer lasten videre over underlaget, på grunn av 220 mm understell som støtter en maksimal kombinasjonshøyde på 350 mm.

an image of millboard components and materials
DuoLift Acoustic Separation Pad 3mm

Agglomerert kork og resirkulerte gummiputer gir et beskyttelseslag mellom bjelkestøtter og membraner, samt gir en akustisk fordel.

Enkel stabling for høydefleksibilitet

Flere kombinasjoner av høyden fra fire solide komponenter. Med et utvalg av komponenter på stedet kan forsinkelser ved montering unngås.

Back to top