Skip to main content
millboard norway logo
an image of millboard components and materials
Durafix®

Våre unike, skjulte terrasseskruer gjør det enkelt å installere Millboard. Det er ingen behov for forhåndsboring eller klipsfester - alt du trenger å gjøre er å skru dem inn. Når de er skrudd inn, "sveller" Millboard Lastane®-belegget seg bare tilbake over skruen, og etterlater et nærmest usynlig hull og skaper en renere finish . Skruene er laget av rustfritt stål og har en selvskjærende spiss, sekspunkts Torx-hode og er vokset for enkel bruk. Og tilpasset bits er inkludert i esken.

Referanse koder
4.5 x 60mm Antall pr. pk. 250: FT60P250, 4.5 x 45mm Antall pr. pk. 250: FT45P250
*Ca. antall – 22 skruer pr. bord

an image of millboard components and materials
35mm Durafix® Fascia skruer

4,5 x 35 mm Durafix® Fascia-skruen er en skrue som bare skal brukes med Fascia-bordene. Formålet med 35 mm Durafix Fascia-skruen er for situasjoner der Fascia(dekkbord) blir montert på tynnere lekter (dybden kan være 25 mm eller større), der en lengre skrue ikke vil fungere. Durafix Fascia-skruen er, i likhet med de andre Durafix-skruene, laget av rustfritt A2-stål og har samme torx-drivhode. Når de er festet, "sveller" Millboard Lastane®-belegget på hvert bord seg bare tilbake over skruen, og etterlater et nærmest usynlig hull.

Referansekoder

4,5 x 35 mm Antall pr. pk. 100: FT35P10

an image of millboard components and materials
Subframe hexhead skrue

Vår skrue til rammeverket gjør det enkelt å montere Millboard Plas-Pro rammer. Med bare et forhåndsboret hull, har disse kraftige sekskantede skruene et type 17 'gash' -punkt for å redusere drivmomentet. De er også egnet for rammeverk i treverk. Merk at fargen på skruene kan variere.

Referansekoder

6,3 x 90 mm eske med 50: FH90P050

an image of millboard components and materials
Millboard Multi-Spacer 3-6mm

Den robuste Millboard-avstandsstykket er spesielt designet for å muliggjøre å skru Millboard-terrassebord både raskere og mer nøyaktig. Samtidig tillater ‘The Millboard Multi-spacer’ nøyaktig avstand på et av de fire mest populære bordavstandene.

Referansekoder

Pr. pakke 10: FP36P010

Back to top